Προκήρυξη εκπαιδευτικής επίσκεψης Εσπερινού ΕΠΑΛ Ιεράπετρας στα Βορίζια Ηρακλείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Διευθυντής του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Ιεράπετρας ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών/τριών του σχολείου στα Βορίζια Ηρακλείου.

Προβλέπεται να συμμετάσχουν 15-20 μαθητές/τριες  και δύο (02) συνοδοί καθηγητές. Η εκπαιδευτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 27/4/21018 ημέρα Παρασκευή.

Ώρα αναχώρησης 08:00π.μ και ώρα επιστροφής 20:30μ.μ..

Απαραίτητες προϋποθέσεις προσφορών:

Αναχώρηση και επιστροφή από το σχολείο με τουριστικό λεωφορείο. Το λεωφορείο θα πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (να έχει ελεγχθεί από Κ.Τ.Ε.Ο., να είναι εφοδιασμένο με τα απαιτούμενα έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, την επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κ.λπ.), καθώς και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για τη μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφάλειας, έμπειρος οδηγός κ.λπ.).

Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος.

Προϋποθέσεις – αξιολόγηση προσφορών

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή με ΦΠΑ της εκδρομής. Με την προσφορά θα κατατεθεί απαραίτητα από το ταξιδιωτικό γραφείο και υπεύθυνη δήλωση κατοχής του ειδικού σήματος λειτουργίας τουριστικού γραφείου, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.

Τα ενδιαφερόμενα πρακτορεία καλούνται να υποβάλουν στη Διεύθυνση του Σχολείου τις προσφορές τους ηλεκτρονικά ή με ταχυδρομείο, το αργότερο μέχρι τη Τρίτη 24 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00μ.μ. που θα περιγράφουν αναλυτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις επιπλέον ενδεχόμενες βελτιωτικές προτάσεις και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α 33120/ΓΔ4/28-02-2017 (681/τ. Β/2017) και τη σχετική νομοθεσία. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την αρμόδια Επιτροπή τη Τρίτη 24  Απριλίου 2018 και ώρα 19:30, στο Γραφείο του Διευθυντή.

 

 

                                                                                                      

            Ο Διευθυντής

 

 

 

                                                                                                     Γιακουμάκης Εμμανουήλ

 

Share

& Comment

 

Copyright © 2015 Προκηρύξεις Εκδρομών Σχολικών Μονάδων ΔΔΕ Λασιθίου™ is a registered trademark.

| Blogger Templates Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.